Дуже любив музику та танці: У Рівному попрощаються з загиблим на Донеччині Захисником

Вічна пам’ять Герою!

Завтра, 1 лютого, у Рівному попрощаються з 40-річним старшим солдатом Олександром Шегерою, який 23 січня загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Водяне Донецької області.

У Героя залишились двоє дітей — 18-річна донька Христина та 15-річний син Іван.

Прощання з Героєм відбудеться о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають Захисника у рідному селі Біловіж Сарненського району, повідомила Рівненська міська рада у Facebook.

За фахом Олександр Шегера лісник. Він деякий час працював пожежником у місцевому лісництві, а потім працював у інших містах.

Брат Героя Юрій розповів:

Саша був на заробітках у Краматорську, коли почалося повномасштабне вторгнення. Мабуть, з тиждень діставався додому, а щойно приїхав — пролунав дзвінок із сільської ради. Так сповіщали наших хлопців про мобілізацію. Фактично, він ніч переночував вдома і поїхав воювати.

 

Він служив в артилерії, спершу все казав, що немає чим воювати, чим оборонятися. А коли їх перевели на «нуль», то ніби відчував, що з ним щось станеться... Наче прощався в розмові, – пригадує брат.

Олександр дуже любив музику та танці.  Завжди поряд був телефон, з якого лунали пісні. А він — пританцьовував.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень