«Дуууже красіва патрульна»: Діва Монро тепер живе ...у Рівному. Її перестріли копи (ВІДЕО)

«Дівчина-поліцейська» зірці з Києва так сподобалася, що Монро передає їй привіт

Українська травесті-діва Монро провела тиждень у київському бомбосховищі, а потім вирішила евакуюватись із Києва. Не забула і своїх домашніх улюбленців, забрала з собою аж шестеро котів. Сіла на потяг та вирушила на захід України. У своєму блозі на ютуб-каналі «Невгамовна Монро» частенько спілкується з підписниками на різні теми в умовах війни.

Так, в одному з випусків зірка розповіла цікаву історію і промовилася про те, що перебуває зараз у Рівному. Вочевидь, як «переміщена особа»:

- Роблю я фото, дуже красиве фото. Саме йшла додому і опублікувала допис в інстаграмі про те, щоб мені задавали питання. І фотографувала хмари, дерева, щоб потім на їхньому фоні давати відповіді.

 

Проходить хвилина і я крізь навушники чую: «Вибачте, будь ласка, зупиніться на хвилинку». Я геть перелякалась. Це була поліція.

Зірку зупинили, власне, через те, що вона робила фото хмар. Поліція щось запідозрила та попросила Монро показати документи.  

Зла травесті-діва ні на кого не тримає, адже цілком усвідомлює свою «тупість», натомість висловлює захват зовнішністю нашої патрульної:

- Дівчина дууууууууже красива. Дівчина поліцейська, якщо ви зараз мене дивитеся і ви працюєте в Рівненській поліції, вам великий привіт та захоплення.

 

Ще два хлопці було, такі спокійні, культурні, - каже Монро.


Як вона про це розповідала, можете переглянути з 30-ї хвилини:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень