«Дубль два»: стихія ще не покинула Рівненщину. Куди звертатися щодо проблем через негоду

В області запустили спеціальну «гарячу лінію», оскільки додзвонитися до відповідних служб зараз непросто - викликів аж надто багато

Про запуск «гарячої лінії» задля оперативного реагування на проблеми мешканців області повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

– Друзі, після вчорашньої негоди багато населених пунктів області залишаються без світла, у декого – пошкоджені дахи. Бригади «Рівнеобленерго» та рятувальники без відпочинку ще із ночі працюють над усуненням цих проблем.

 

Наші мешканці пишуть мені, що через перенавантажені лінії не завжди можна оперативно додзвонитися до відповідних служб.

 

Тож ми активували роботу обласного контактного центру на цих вихідних. Аби ви могли швидко повідомити про проблему, телефонуйте на нашу безкоштовну гарячу лінію 0 (800) 500 078. Оператори кол-центру зафіксують інформацію та оперативно направлять її для подальшого реагування.

Віталій Коваль

Очільник краю наголошує, що обласна адміністрація та всі аварійні служби працюють у цілодобовому режимі. Основні пошкодження мають ліквідувати уже найближчим часом.

Водночас на «гарячу лінію» можна телефонувати з 9.00 до 18.00.

Зауважимо, що сьогодні у другій половині дня та завтра протягом усієї доби на Рівненщині знову очікують на грози, град і шквали вітру до 20 м/с.

 

Це І рівень небезпечності, жовтий.

Громадян закликають бути максимально обережними і в разі виникнення надзвичайних подій - негайно телефонувати за номером «101».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень