ДТП з поліцейськими на Рівненщині розслідуватиме ДБР (ФОТО)

У ній постраждали двоє полісменів і мотоцикліст

Автопригода за участю мотоцикліста і службового авто поліцейських сталася сьогодні близько першої ночі на автодорозі між селами Мала Любаша і Борщівка (Костопільський район).

Встановлено, що екіпаж групи реагування патрульної поліції їхав у село Борщівка для перевірки за місцем проживання 34-річного місцевого жителя, який перебуває під домашнім арештом.

Близько 00:50 водій мотоцикла, 26-річний села Борщівка, з невідомих поки причин, виїхав на смугу зустрічного  руху, де допустив зіткнення зі службовим авто Toyota Prius під керуванням 21-річного капрала поліції.

 

У водія двоколісного виявили запах алкоголю.

Внаслідок ДТП травмувалися усі троє учасників дорожнього руху. У мотоцикліста діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, забійну рвану рану голови та осаднення живота. Його госпіталізували до реанімації Костопільської ЦРЛ.

У водія службового авто і його напарника, 21-річного лейтенанта поліції, діагностували струс головного мозку, забій грудної клітки і гіпертонічний криз. Після надання необхідної медичної допомоги обох поліцейських відпустили.

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Матеріали кримінального провадження скерують за підслідністю до Державного бюро розслідувань.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень