ДТП у Рівному: на Київській травмувалися люди (ФОТО)

Учора, 14 червня, на вулиці Київській поблизу автозаправної станції внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувалися двоє пасажирів.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Попередньо встановлено, що водій «ВАЗ 21063», 55-річний житель Здолбунівського району, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі автомобілю «Mitsubishi Galant» під керуванням 44-річного киянина.

 

У результаті ДТП постраждали пасажири обох транспортних засобів: 53-річну дружину водія «вазівки» госпіталізували у центральну міську лікарню, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, а 42-річного жителя столиці, який травмував шию, після надання допомоги в обласній лікарні відпустили», – зазначено у повідомленні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень