Водій, який в’їхав у патрульних, був сильно п’яний, мав групу підтримки та пов’язаний з маршрутками

Такий п'яний, що не зміг назватися

П'яний водій в’їхав у машину патрульних поліцейських у Рівному. ДТП сталася о пів на третю дня на вулиці Київській поблизу заправки ОККО.

Начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук розповів обставини події. За його словами, у поліцейський «Мітсубіші», який стояв на посту, в’їхав «Вольксваген». Патрульних госпіталізували з черепномозковими травмами. До лікарні потрапив і водій. У нього виявили ознаки сильного алкогольно сп’яніння та власне і сам алкоголь, говорить Сергій Мерчук:

Водій, який в’їхав у наш припаркований автомобіль, був у сильному стані алкогольного сп'яніння. Це те, що я можу сказати. Він не зміг навіть назватися. Його виводили з машини в швидку і в салоні автомобіля знаходилися пляшки з під спиртних напоїв. Порожні та повні. Його теж госпіталізували. Він головою майже вибив лобове скло.

Винуватець аварії також причетний до маршутних перевезень.

Більше деталей Сергій Мерчук не розповів.

Також головний патрульний області зазначає, що на місце події прибула так звана група підтримки п’яного водія. Невідомі особи намагалися забрати з авта алкоголь і номери.

Утім патрульні їм завадили. Нині правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень