Смертельна ДТП на Дубенщині сталася через неналежне утримання доріг

Зокрема через відсутність відбійника

Два адмінпротоколи про неналежне утримання доріг, що спричинило ДТП, представники поліції області передали начальнику Дубенської дільниці облавтодору Віктору Петруку.

Мова йде про ДТП, що у неділю та понеділок сталися біля села Птича, коли з дороги у кювет злетіли автобус та легковик. Під час другої аварії загинув чоловік. Поліцейські звинувачують дорожників у відсутності відбійників.

Ситуацію коментує речник патрульної поліції обалсті Оксана Юрченко:

Інспектори склали два протоколи за ч.4 ст.140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) на посадову особу: начальника Філії «Дубенська ДЕД» (Супутній фактор вчинення ДТП). По ДТП, яка сталася 01.07.2018 (7 потерпілих) та за 02.07.2018 (2 потерпілих, один з яких в подальшому помер). Посадовцю вручено припис на усунення недоліків.

Відомо, що сам шляховик від письмових пояснень відмовився. Віктор Петрук натомість пообіцяв принести в суд документи, що свідчать про недофінансування його підрозділу.

Фото - UA: Рівне.

За словами чиновника, саме брак коштів не дозволяє встановити відбійники на сумнозвісному повороті у Птичі.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень