ДТП із двома загиблими та Французом на Дубенщині (ФОТО/ВІДЕО)

Радянські авто не витримують зіткнень із Рейнджроверами

Відділ комунікації поліції Рівненської області:

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу Дубна надійшло до поліції сьогодні, 27 травня, о 15:30. 

[media=117603] За попередньою інформацією водій автомобіля «Москвич», 66-річний житель села Зелене, не врахував дорожньої обстановки та, виїжджаючи із другорядної дороги на головну зі сторони Млинова, не надав переваги у русі позашляховику «Range Rover», який рухався у напрямку Львова

 Внаслідок зіткнення від отриманих травм на місці події загинула 66-річна пасажирка легковика. Попри вжиті реанімаційні заходи життя водію, якого доставили у лікарню, врятувати не вдалося. 

 

 31-річний водій позашляховика, громадянин Франції, та троє пасажирів не постраждали. 

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих, у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень