ДТП поблизу Рівного вночі заблокувала рух об'їзною (ФОТО)

Серед постраждалих 9-місячна дитина

Вчора близько 22-ї години на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Великий Житин Рівненського району сталася ДТП. Тут зіштовхнулися легковик Hyundai Getz та вантажівки марки MAN.
 
23-річний водій автомобіля «Hyundai», житель столиці, не впорався з керуванням та на смузі зустрічного руху зіткнувся з вантажівкою «MAN», за кермом якої перебував 49-річний житель Дніпропетровщини. Останній перевозив на лафеті сільгосптехніку.
 
Внаслідок зіткнення постраждали пасажири та водій легковика. Жінку 2003 року народження та 9-місячого хлопчика госпіталізували ще до прибуття рятувальників.
Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували водія та передали працівникам швидкої медичної допомоги. В подальшому його було госпіталізована до медичного закладу.
 
Відповідно до огляду водій вантажівки був тверезий. У нього діагностували забої. У кермувальника легковика відібрані біологічні зразки. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до ЄРДР. Триває досудове розслідування.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень