ДТП на півночі Рівненщини, де загинуло троє пасажирок і ненароджена дитина, сталася через вибоїну?

Деталі смертельної аварії від поліції

Смертельна аварія сьогодні зранку сталася на Сарненщині.

У відділі комунікації поліції області повідомили, що 39-річна водійка автомобіля Landmark, жителька Київщини, допустила перекидання позашляховика, внаслідок чого він зайнявся. Пасажирів з авто викинуло на дорогу, а кермувальниця зуміла самотужки вибратися з салону.

Унаслідок ДТП 66-річна жінка із Вараша та 13-річна жителька Київської області загинули на місці. Не вдалося врятувати ще одну 61-річну мешканку Вараша — вона померла у лікарні.

 

До медзакладу госпіталізували 22-річну жительку Вараського району та 21-річну мешканку Київщини. Остання була при надії та, на жаль, втратила дитину.


За словами водійки ДТП сталася через вибоїну, в яку потрапило авто. Всі учасники ДТП — родичі, прямували із Вараша на Київщину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень