Дружина померлого анестезиста обласної лікарні Рівного хвора не на COVID-19

У неї може бути інше інфекційне захворювання

У медпрацівниці обласної клінічної лікарні Рівного, яка є дружиною анестезиста, що нещодавно помер, коронавірус не підтвердився.   

Два тести на дослідження коронавірусної хвороби показали негативний результат, розповів керівник обласного лабораторного центру Роман Сафонов:

У зв’язку з підозрою на коронавірус жінці зробили необхідні ПЛР-дослідження. Однак вони показали негативний результат. Для більшої впевненості у тому, що жінка не хвора на коронавірус, зразок біологічного матеріалу сьогодні направлять у лабораторію Києва.

Він додав, що у жінки може бути інше інфекційне захворювання, яке саме – будуть з’ясовувати.  Між тим, головний лікар медзакладу Іван Зима розповів, що пацієнтка з моменту госпіталізації перебуває у відділенні реанімації інтенсивної терапії. Нині семеро працівників обласної лікарні перебувають на лікарняному. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень