Дружина покійного міського голови Рівного опікується приватним притулком для собак

Вона це робить вже вісім років

Любов Чайка (фото "Рівне вечірнє")

Розташований приватний притулок для собак у Рівному на вулиці Млинівській, 23-А. Тут живе 108 псів. Переважно це - старі тварини, найстаршим з яких - по 16 років. Щенят у притулку нема. Адже тут стежать, щоб собаки не розмножувалися. І всі пси  -  стерилізовані і вакциновані.

Утримує їх за власну пенсію пенсіонерка Аліса Мамчур разом зі своїми родичами та знайомими.

Допомагає їй у цьому і дружина покійного міського голови Рівного Віктора Чайки – Любов Чайка: не тільки коштами, не раз навіть зверталася до керівництва міста за допомогою для тварин. Аліса Мамчур каже, що вона давно дружить з Чайками:

Ми давно дружили з ними. Так вона не залишає мене, хоча нема Віктора Анатолійовича. Любов Михайлівна Чайка, пару її кумів теж підключаються до допомоги.

 

Ось треба мені дрова, то вона, зазвичай, ходить і каже: «Давайте поможемо, на дрова зберемося».

 

У неї троє своїх собак є. Але вона нас не залишає. Як буває тяжко фінансово, вона завжди телефонує і каже: «Вже їду до вас».

За словами Аліси Мамчур, є й інші опікуни у притулку. Наприклад, рівненський хлібозавод «Рум'янець» постачає списані з магазинів хлібобулочні вироби.

На утримання притулку, за словами його власниці, орієнтовно потрібно близько 30-40 тисяч гривень на місяць.  

Собаки у нас харчуються м'ясними стравами і кашами гарячими - раз на день, а ще двічі на день даємо їм сухий корм, коли його не вистачає, один раз замість нього даємо сухарі.

 

Але заклад потребує підтримки. Можна допомагати йому і дровами, і старим одягом,  і їжею. А гроші можна переказувати на рахунок власниці притулку на картку Приватбанку:

 5168 7423 4716 8407.

Аліса Мамчур каже:

Якби кожен по 10 гривень кинув на картку, то два-три місяці можна було б утримувати притулок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень