Дружина ексведучого Радіо Трек стала гордістю України (ФОТО)

У складі команди українських військовослужбовців

У восьмий день Всесвітніх Ігор серед військовослужбовців в Ухані (Китай) на рахунку українців два золота, пише UA: СПОРТ.

Наталя, Роман та велосипед-люстра

Рівнянка Наталя Прищепа перемогла в бігу на 800 метрів з часом – 2:05.14. До слова, легкоатлетка Наталя Прищепа є дружиною ексведучого Радіо Трек Романа Кроля, теж відомого спортсмена  – майстра спорту з кікбоксингу ВАКО.

Ще один представник України – плавець Сергій Фролов – став першим в запливі на 1500 м вільним стилем – 15:01.82. Це третя медаль українського плавця на цих змаганнях.

Нагадаємо, головні змагання армійських спортсменів — VII Всесвітні ігри серед військовослужбовців (7th CISM Military World Games) проходять під егідою CISM 18 — 27 жовтня.

До складу української делегації ввійшли 87 армійців вищої спортивної майстерності, які беруть участь у змаганнях з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, дзюдо, вітрильного спорту, легкої атлетики, плавання, стрибків у воду, кульової стрільби, стрільби з лука, сучасного та військового п’ятиборства, фехтування.

Фото – Doha 2019, прес-служба Міноборони та ФБ-сторінка Наталії Прищепи

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень