Дружина дізналася про зраду чоловіка й влаштувала сюрприз на його день народження

Подарунок запам'ятає на все життя

Зрада - явище, яке може статися з кожною подружньою парою. Одну з історій про невірного чоловіка опублікував портал RELATED POSTSне афішувавши імен героїв ситуації.

Жінка з’ясувала, що у чоловіка є коxанка і вирішuла його покарати. Вона ніяк не показала своїх почуттів і влаштувала сюрприз на день народження чоловіка, - йдеться в повідомлені.

Загалом, у мене було відчуття, що мій чоловік мене обманює, було дуже багато "знаків". Він постійно писав комусь повідомлення, сміявся і посміхався. А коли я питала, кому він пише, казав, що матері.

 

Почав спізнюватися щовечора після роботи. А коли я дзвонила його колегам, вони відповідали, що він пішов кілька годин тому. Коли я запитала його, що відбувається, він сміявся і казав, що був в офісі з ними.

Тепер я можу точно сказати, грунтуючись на своєму досвіді, що в таких випадках варто найняти приватного детектива. Вони добре розбираються в тому, що роблять, і зможуть зібрати докази, які стануть в нагоді при розлученні.

 

Я нічого йому не сказала і дочекалася його дня народження, яке було через кілька місяців. Я чекала так довго, тому що мені потрібно було зібрати більше доказів і знайти собі нове житло.

 

Коли я запитала його, як він збирається відзначити свій день народження, він сказав, що не хоче запрошувати гостей і просто відзначить його з колегами по роботі. Я знайшла в шафі пляшку шампанського і дві склянки. Саме тоді в  моєму мозку з'явився план.

Жінка пішла з дому й оселилася на деякий час у знайомих, а чоловікові сказала, що їде з міста у справах.

Згодом покликала на день народження чоловіка його ж батьків, сестру і кілька його друзів. Їм повідомила, що хоче зробити чоловікові сюрприз, і що всі повинні завалитися у квартиру з великим тортом і свічками. 

Ми зустрілися біля будинку о 8:30 ранку.  Його мати тримає торт і я нагадую всім, щоб вони всі повинні вести себе максимально тихо.

 

Я відкрила двері в квартиру своїм ключем. Кожен тримав у руках хлопавку, а його мати, посміхаючись у весь рот, тримала в руках торт. Але коли я відкрила двері, всі були дуже здивовані!

Чоловік аж завмер від такого сюрпризу. Він лежав, обіймаючи свою коханку. Його мати кинула торт, а сестра і батько почали на нього кричати.

Я прикинулася, що шокована, його друзі теж почали на нього кричати. Мій чоловік, тепер уже колишній чоловік, ридає і кричить "що я наробив", а його коханка намагається натягнути трyси і втекти.

 

Думаю, не варто говорити, що це – один з найкращих подарунків на день народження з усіх, що я коли-небудь робила, - розповіла жінка

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень