Дружина дізналася про зраду чоловіка й влаштувала сюрприз на його день народження

Подарунок запам'ятає на все життя

Зрада - явище, яке може статися з кожною подружньою парою. Одну з історій про невірного чоловіка опублікував портал RELATED POSTSне афішувавши імен героїв ситуації.

Жінка з’ясувала, що у чоловіка є коxанка і вирішuла його покарати. Вона ніяк не показала своїх почуттів і влаштувала сюрприз на день народження чоловіка, - йдеться в повідомлені.

Загалом, у мене було відчуття, що мій чоловік мене обманює, було дуже багато "знаків". Він постійно писав комусь повідомлення, сміявся і посміхався. А коли я питала, кому він пише, казав, що матері.

 

Почав спізнюватися щовечора після роботи. А коли я дзвонила його колегам, вони відповідали, що він пішов кілька годин тому. Коли я запитала його, що відбувається, він сміявся і казав, що був в офісі з ними.

Тепер я можу точно сказати, грунтуючись на своєму досвіді, що в таких випадках варто найняти приватного детектива. Вони добре розбираються в тому, що роблять, і зможуть зібрати докази, які стануть в нагоді при розлученні.

 

Я нічого йому не сказала і дочекалася його дня народження, яке було через кілька місяців. Я чекала так довго, тому що мені потрібно було зібрати більше доказів і знайти собі нове житло.

 

Коли я запитала його, як він збирається відзначити свій день народження, він сказав, що не хоче запрошувати гостей і просто відзначить його з колегами по роботі. Я знайшла в шафі пляшку шампанського і дві склянки. Саме тоді в  моєму мозку з'явився план.

Жінка пішла з дому й оселилася на деякий час у знайомих, а чоловікові сказала, що їде з міста у справах.

Згодом покликала на день народження чоловіка його ж батьків, сестру і кілька його друзів. Їм повідомила, що хоче зробити чоловікові сюрприз, і що всі повинні завалитися у квартиру з великим тортом і свічками. 

Ми зустрілися біля будинку о 8:30 ранку.  Його мати тримає торт і я нагадую всім, щоб вони всі повинні вести себе максимально тихо.

 

Я відкрила двері в квартиру своїм ключем. Кожен тримав у руках хлопавку, а його мати, посміхаючись у весь рот, тримала в руках торт. Але коли я відкрила двері, всі були дуже здивовані!

Чоловік аж завмер від такого сюрпризу. Він лежав, обіймаючи свою коханку. Його мати кинула торт, а сестра і батько почали на нього кричати.

Я прикинулася, що шокована, його друзі теж почали на нього кричати. Мій чоловік, тепер уже колишній чоловік, ридає і кричить "що я наробив", а його коханка намагається натягнути трyси і втекти.

 

Думаю, не варто говорити, що це – один з найкращих подарунків на день народження з усіх, що я коли-небудь робила, - розповіла жінка

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень