Другу компенсацію від Рівненської ОДА отримав звільнений чиновник

Юрій Приварський за «вимушені прогули» отримав кругленьку суму

Йдеться про компенсацію за повторне звільнення.

Рівненський окружний адміністративний суд зобов'язав Рівненську обласну державну адміністрацію виплатити колишньому першому заступнику голови Юрію Приварському 67 тис. гривень компенсації за зволікання з поновленням його на посаді.

Про це йдеться в рішенні суду.

Вказується, що фактично Приварський відновлений на посаді 17 вересня 2019 року, проте рішення суду про поновлення на посаді прийняли 17 квітня 2019 року.

 

Позивач звернувся до суду щодо виплати компенсації за час вимушеного прогулу у зв'язку із затримкою виконання рішення суду за період з 18 квітня по 16 вересня 2019 року.

 

У позові він вказав, що згідно із законодавством, за час вимушеного прогулу роботодавець зобов'язаний виплатити кошти.

 

Роботодавець відмовився платити гроші в добровільному порядку.

 

Суд задовольнив вимоги позивача повністю і зобов'язав обладміністрацію виплатити позивачеві середній заробіток за час вимушеного прогулу в період затримки виконання рішення про його поновлення на посаді (з 18 квітня по 16 вересня 2019) в розмірі 67 031 гривні.

Нагадаємо, Юрія Приварського у серпні 2017 року звільнив тодішній голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко за перевищення службових обов'язків. Зокрема, за погодження відпустки начальнику управління водних ресурсів Сергію Васильєву, якого готували до звільнення. 

У квітні 2019-го Рівненський окружний адмінсуд визнав розпорядження Олексія Муляренка щодо звільнення Юрія Приварського незаконним.

Поновили Юрія Приварського 17 вересня, однак, відразу ж звільнили із займаної посади у зв’язку із законом «Про місцеві державні адміністрації».

При цьому, згідно з рішенням суду, він отримав компенсацію у розмірі 235 тисяч гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень