Дресирувальник назвав три породи собак, які не підходять для новачків

Їх категорично не можна заводити

На фото Кокер-спанієль
На фото Кокер-спанієль

Дресирувальник собак з більш ніж 10-річним стажем Адам Спайві назвав три популярні породи собак, які не варто заводити новачкам.

Німецька вівчарка

Кожна друга німецька вівчарка має проблеми, пов'язані з собачою реакцією і тривожністю. Це третя найрозумніша порода собак, і люди, які вперше заводять їх, часто не знають, що роблять. У результаті в німецької вівчарки можуть дуже швидко виникнути проблеми.

Французький бульдог

Багато французьких бульдогів часто сильно перегодовані і потребують медичної допомоги. Їм часто потрібні операції, щоб полегшити здатність дихати. Французькі бульдоги також дуже хитрі. Вони можуть дуже швидко стати егоїстичними власниками, розпещеними, бажаними маленькими собачками.

Кокер-спанієль

Дуже розумні, кмітливі, заводні, але якщо ви не знаєте, як керувати собакою з такою сильною трудовою етикою або таким сильним інтелектом, він почне красти те, чого не повинен, і дуже швидко розвине в собі охоронця, – пояснив Адам Спайві.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень