«Доведіть, що ви – не такі, як ваш президент»: Студія «Квартал 95» звернулася до росіян (ВІДЕО)

Через війну в Україні

Студія «Квартал 95» опублікувала у Фейсбуці відео «Соромно мовчати», у якому звернулася до росіян.

На відео кварталівці розповіли, що

нині замість придумування нових жартів вимушені думати, де ховати дітей від обстрілів, міняти сцену - на територіальну оборону, мікрофон - на зброю і вчитися робити коктейлі Молотова. І все це - через вторгнення російського війська в Україну. 

 

Вони згадували, що на сцені Вищої ліги КВН у Сочі вони були поряд з росіянами і білорусами, разом обнімалися і ніхто їх не називав наркоманами та неонацистами.

 

Говорили, що після останнього звернення Путіна помагати треба вже, мабуть, не українцям, а росіянам, тому що соромно мовчати і не реагувати на те, що робиться в Україні.

 

Наприкінці відео показали зруйновані обстрілами будинки, українців, які ховаються в укриттях з маленькими дітьми, російські танки на вулицях міст України. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень