Влада Рівного не може допроситися віддати місту гуртожиток (ФОТО)

Йдеться про частину будівлі на вулиці Відінській, 10

Гуртожиток на вулиці Відінській, 10

Цей гуртожиток належить товариству «Житлобуд-6», бо ввійшов при приватизації до статутного капіталу цього підприємства. У такому разі гуртожитки підлягають передачі у комунальну власність, щоб мешканці змогли приватизувати тут кімнати. І востаннє у листопаді торік влада Рівного зверталася до товариства «Житлобуд-6» з листом-проханням передати безплатно у комунальну власність частину будівлі. Але відповіді не отримала. Адже власник будівлі, кажуть, перебуває у Росії.

Тож на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Олена Москальчук повідомила:

Ми неодноразово зверталися до керівництва «Житлобуд-6» щодо передачі безоплатно у комунальну власність міста цього гуртожитку. Ніяких відповідей не отримали. Тому комісія вирішила задекларувати наше таке ще раз прохання, щоб вони передали все-таки нам гуртожиток. Якщо вони не нададуть нам відповіді, ми вимушені будемо звертатися до суду щодо передачі цього гуртожитку.

Олена Москальчук

Рішення щодо цього питання розглядатиме міськрада на сесії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень