Досвяткувався: житель Рівненщини у свій день народження забив матір (ФОТО)

Їй було 45

Інцидент трапився 20 листопада у селі Глушиця Сарненського району.

Близько 18:30 26-річний зловмисник, який раніше неодноразово піднімав на матір руку, знову зчинив сварку і завдав їй численні удари по всьому тілу, зокрема і металевою коцюбою.

Молодші сини постраждалої того вечора повернулися додому пізніше і, помітивши у жінки синці та забої, допомогли дістатися ліжка. Про те, що отримані травми надто серйозні, не думали, бо мати не раз потерпала від побоїв їхнього старшого брата.

Про смерть матері наступного дня у поліцію повідомив сам зловмисник. Каже, за що і як бив - не пам’ятає, бо перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Поліцейські затримали його та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У межах досудового розслідування молодику повідомили про підозру. Слідчий підготував клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

До слова, відповідно до лікарського свідоцтва, смерть жінки настала внаслідок набряку-набухання з компресією головного мозку, закритої тупої травми шиї з переломами шийних хребців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень