Достойна морда цієї країни: на росії обрали нову місіс-2023. Її фото без фотошопу шокували навіть росіян

Її «врода» - справжнє обличчя держави-терористки

У столиці терористичної росії обрали головну заміжню «красуню» всієї країни. Титул «Місіс росія – 2023» здобула модель і співачка Наталія Оскар, чиї фото без фотошопу шокували навіть росіян.

Зірку активно цькують у пропагандистських пабліках та Twitter, звинувачуючи в купленій перемозі. Українці тільки насміхаються, порівнюючи «вроду» переможниці зі справжнім обличчям держави-терористки.

Оскар була однією з 83 претенденток на корону. Вона народилася на Далекому Сході, але популярність приїхала здобувати в Москву.

 

В фіналі конкурсу вона виконала свою пісню «Я – твоя місіс росія», що тільки підігріло чутки про те, що перемога була профінансована.

Хейт серед росіян почався після публікації фотографій переможниці з конкурсу. Без фотошопу та фільтрів вона здалася глядачам непривабливою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень