Досі в лікарні у Рівному перебуває 16-річний Владислав Тарар

16-річний Владислав Тарар досі у комі. Нагадаємо, хлопець вижив у смертельній ДТП, що сталася другого листопада на вулиці Севастопольській у Рівному. Тоді п’яний водій на мікроавтобусі збив Влада та його однокласницю Діану Петрук. Дівчина загинула на місці події, а хлопця того ж вечора госпіталізували у нейрохірургію міської лікарні.

Нині в мережі з’являється інформація про те, що Владиславу Тарару збирають гроші на операцію у Варшавській клініці.

Втім? про це нічого не знає завідувач відділення нейрохірургії Микола Тимощук, який так описав ситуацію:
 

- Пацієнт перебуває у нас на реабілітаційній терапії з приводу гострого періоду важкої черепно-мозкової травми. Куди і як він має перевозитись - в мене такої інформації на жаль, чи на щастя, немає. Це досить делікатне питання - чи за кордоном лікуватися йому, чи в нас. Дитя дійсно потребує довготривалого відновного лікування, яке може бути як в умовах закладів відновного лікування нашої країни, так і за кордоном.

Зауважимо, що керівники одного зі спортивних клубів Рівного, де тренувався Владислав, знову розпочали збір коштів для родини Тарарів. Реквізити банківських карток можете бачити нижче. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень