Дощі посиляться: синоптик повідомила, в яких регіонах України чекати опадів

Синоптик розповіла про погодні атракціони

Фото ілюстративне

Над Західною Україною – знову циклон. Тож дощі посиляться.

Синоптична карта на 23 червня

Періодичні сильні зливи завтра, 23 червня, поширяться аж до Вінниччини та Житомирської області. Ввечері вони можливі й на Київщині.

При грозах можливі шквали, град і навіть локальні смерчі, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Більше сонця та сухої погоди передбачається на Півдні України, у Кропивницькому з районами, на Черкащині, у Луганській та Донецькій областях.

Фото Радіо Трек

Температура повітря вночі +15...+22 градуси, вдень градуси розбіжаться: на Заході +19...+24, на Сході +28...+33, на Півночі, у Центрі та на Півдні +24...+29.

У Києві вівторок буде з дощами та грозами. ввечері в окремих районах можливі сильні зливи, шквал, град. Температура повітря трохи знизиться, 23 червня очікується +26, +27 градусів.

Ще відчутніше посвіжіє у середу, 24 червня, до +24 градусів.

Синоптична карта на 24 червня

У другій половині тижня спека повернеться, а з наступного тижня, з 29-30 червня, знову передбачається зниження температури повітря.

Такі погодні атракціони, як і атракціони справжні, різкі стрибки атмосферного тиску, температури повітря, миттєвої зміни сонячної погоди на сильну зливу – випробовування для людей із порушеним вестибулярним апаратом, для осіб із серцево-судинними, бронхо-легеневими проблемами, – розповіла синоптик.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень