Дощ не налякав: тисячі рівнян відвідали третій «Осінній ярмарок»

Третій «Осінній ярмарок» відбувся за ініціативи кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка

Цього разу місто ярмаркувало на вулиці Набережній. Навіть дощ та справжня осіння погода не стали на заваді.

Рівняни «ввійшли в смак». Їм сподобалося ярмаркувати.

 

Тому, після першого проведеного ярмарку в парку Хімік, найпопулярнішим питанням було: «Чи організуємо ярмарок ще?» Вирішили організувати другий вже на вулиці Князя Романа. Рівнянам знову сподобалося, тому відповідь не змусила себе чекати: провели третій «Осінній ярмарок» на вулиці Набережній.

 

Завдяки цьому фермери мали змогу продати свою продукцію, а містяни - купити все за дуже лояльними цінами, - розповідає кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

Сам Юрій Володимирович придбав овочі на зиму, фрукти, вирощені на Рівненщині, домашнє вино і соління фермерів із села Щекичин.

Я вже втретє купую домашні щекичинські соління. У родини фермера Юрія Зелінського з села Щекичин Корецького району є своє господарство. Вони вирощують капусту, огірки та помідори. На всіх наших ярмарках Зелінські встановили рекорди за кількістю проданої продукції. Адже це не просто дуже смачно, а й корисно. До речі, овочі вони самі квасять, і самі їх продають, - каже Юрій Вознюк.

Картоплю на ярмарку можна було купити по 6-6.50 гривень за кілограм, моркву – по 4-5, капусту теж по 4-5 грн/кг, ціна за буряк коливалася від 5 до 7 гривень.

Тут торгували ковбасами, сирами, соліннями, винами та випічкою.  Зігрітися допомагали гарячий чай, кава і глінтвейн.

А торгувати приїздили підприємці з різних регіонів України. Зокрема, представники Закарпаття були вже втретє. Загалом ярмарок відвідали тисячі рівнян.

* - на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень