Дорога, як у Європі: де на Рівненщині шукати якісний автошлях (ФОТО)

В області активно ремонтують дороги

Освітлення, металеве бар’єрне огородження та якісно відремонтована дорога - саме так виглядає оновлена ділянка дороги Т-18-18 Будки-Кам’янські - Рокитне - Клесів. Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Осучаснити її до європейських стандартів вдалось завдяки програмі президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Ці 3,5 кілометра ще донедавна були у вкрай незадовільному стані. Однак змінити ситуацію вдалось завдяки синергії громади, області та держави.

 

Так, за кошти тергромади була виготовлена  проєктно-кошторисна документація, а Рівненська ОДА подала об’єкт на фінансування в рамках «Великого будівництва».

 

Тож відтепер проблемна ділянка, на яку роками скаржилися жителі місцевих сіл, повністю відремонтована, - зазначив Віталій Коваль.

Тут значно підсилили нижні шари покриття та встелили новий асфальт. Також облаштували освітлення, металеве бар’єрне огородження та спеціальну дорожню розмітку.

Також на Рівненщині тривають активні будівельні роботи на дорозі державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів. Роботи ведуться на 9 ділянках. Загальна протяжність будівельних робіт становить 71 км.

На фото – ділянка дороги біля села Орв’яниця Сарненського району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень