Донька Пола Вокера судиться з «Porsche»

Вона вважає, що через деякі особливості автомобіля «Carrera GT» і загинув її батько

16-річна донька Пола Вокера, який загинув у листопаді 2013 року, подала позов на «Porsche». Мідоу Рейн Вокер вважає, що, якби не певні особливості автомобіля «Carrera GT», її батька можна було б врятувати.

«Ремінь безпеки розроблений таким чином, що різко відкинув тіло Уокера назад, зламавши йому ребра і кістки тазу. В такому положенні він залишався в машині доти, поки через 20 секунд вона не загорілася», - каже адвокат дівчини. Іншими словами, за відсутності вищевказаних дефектів актор буцімто міг вижити.

Керівники «Porsche» поки що не коментують ситуацію, однак навесні цього року компанія вже заявила, що єдиний винуватець аварії - водій Роджер Родас, з яким їхав актор, а з конструкцією автомобіля все в порядку. Ця заява стала відповіддю на позов до суду проти «Porsche», який подала вдова Роджера Родаса.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень