Донька Костянтина Меладзе прийшла на український «Голос країни-12»

Дівчина зізналася, що завжди мріяла потрапити на проєкт

12 сезон вокального шоу «Голос країни» вийде на екрани 23 січня. Однією з учасниць «сліпих прослуховувань» стала донька Костянтина Меладзе – 17-річна Лія, повідомляє ТСН. 

Попри те, що Костянтин Меладзе був тренером російського «Голосу», його донька Лія вирішила підкорювати український проєкт. Дівчина прийшла на «сліпі прослуховування» і зізналась, що з самого дитинства мріяла саме про це шоу.

— Я з дитинства мріяла потрапити на «Голос країни». Мій батько знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду – бути собою. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, – заявила дівчина.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Лія додала, що не один рік відкладала прихід на «Голос країни». Усе через свій перфекціонізм – їй постійно здавалось, що вона не дотягує.

— Я виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого більш особливого за сцену «Голосу країни» в мене ніколи не було. Я була наче уві сні, – зізналась Лія після виступу на «сліпих прослуховуваннях».

Доньку Костянтину Меладзе народила ексдружина Яна, у шлюбі з якою він прожив 19 років. У Лії є старша на 5 років сестра Аліса і молодший брат Валерій.

Середня донька композитора закінчила школу у Великій Британії й готується до вступу в США. Лія хоче бути саунд-продюсеркою. У неї є свій гурт FAR FOR, з яким вона будує кар'єру в Києві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень