Доля опалювального сезону не вирішена

Тепловики поки лише спостерігають за погодою

Рівненські тепловики поки не вирішили, коли завершувати опалювальний сезон у місті. За словами директора ТОВ “Рівнетеплоенерго” Степана Коропецького, хоч найближчі дні і будуть у місті доволі теплими, проте уже наступні вихідні рівнян знову чекають морози вночі. (ред. - зазвичай тепло припиняють постачати до будинків, у разі якщо впродовж трьох днів середньодобова температура встановлюється на рівні +8 градусів) Тому поки тепловики спостерігають за ситуацією з температурою повітря і не поспішають припиняти подачу тепла.

Що ж до ситуації із оплатою рахунків за теплопостачання, Степан Коропецький відзначив, що поточні нарахування рівняни оплачують повністю:

На сьогоднішній день населення платить поточні борги нормально. Практично, за останній місяць розрахувалися. З почату опалювального сезону винуваті десь 15 млн.грн. Це в зв’язку напевно з субсидіями, що є обов’язкова плата. Ну і зрештою, нарахування дуже мало іде, бо 2/3 нарахування іде субсидія - говорить Степан Коропецький.

За словами пана Коропецького, нині є затримки із перерахунком субсидій підприємству, проте на Рівнентеплоенерго сподіваються, що рано чи пізно кошти будуть сплачені, адже це обов’язок держави. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень