Доки мама була на смітнику з товаришем, дитина тинялася по Рівному

Її знайшли патрульні поліцейські

Зранку рівненським патрульним небайдужі громадяни повідомили про те, що поблизу універмагу в центрі міста ходить без нагляду невідома малолітня дитина, схожа на безхатченка.

Про це пише Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ.

Коли патрульні прибули на місце події, вони виявили хлопчика, який почав втікати, коли побачив поліцейських. Дитина на контакт не йшла, пояснити, де мама, не могла, виглядала злякано.

Інспектори оглянули прилеглу територію та на смітнику, на килимі, віднайшли маму хлопчика, 30-річну мешканку Корецького району, яка проводила час в компанії свого товариша.

Патрульні попіклувались про мокрого та змерзлого 6-літнього хлопчика, купили йому поїсти та завезли в міський відділ поліції. Там дитину передали співробітникам ювенальної превенції.

За недогляд на матір хлопчика склали протокол за ст.184 КупАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень