«Доктора Пі» з Рівненщини перевели у Львівську область

Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі», який відбував покарання у виправній колонії в Рівненській області, етапували до попереднього місця ув'язнення – у Львівський слідчий ізолятор.

Про це повідомляє телеканал «112» з посиланням на «Укрінформ».

«Слюсарчук у нас перебував з середини минулого літа. Режим не порушував. На роботу не ходив через медичне протипоказання. Дуже багато читав. Переважно наукову, художню літературу. Конфліктів із засудженими не було. Йому, як і іншим, в установленому порядку передавали передачі. Напередодні Андрія Слюсарчука відправили у Львівське СІЗО спецвагоном в поїзді Київ-Львів», – розповів начальник Поліцької виправної колонії полковник внутрішньої служби Володимир Каламбет.

Нагадаємо, Слюсарчук був засуджений на 8 років за шахрайство. «Доктор Пі» видавав себе за нейрохірурга. 4 лютого 2016 р. суд змінив термін ув'язнення «Доктору Пі» Слюсарчуку за законом Савченко. Тоді Слюсарчук не був звільнений з колонії, так як йому залишилося відбути ще 1,5 року з 8 років тюремного ув'язнення. Крім того, він отримав право на умовно-дострокове звільнення.

23 грудня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав закон «Про удосконалення порядку зарахування судом попереднього ув'язнення в строк покарання», відомий як «закон Савченко». Згідно з ним, суди зобов'язані враховувати засудженим кожен день, проведений у слідчих ізоляторах, як два дні відбуття покарання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень