«Ці події свідомо «роздуті»: освіта Дубна - про скандал з випускним у дитсадку

Начальниця відділу освіти прокоментувала ситуацію

На фото вгорі - Наталія Іваницька

Ми писали про те, що у дитсадку №6 Дубна виник скандал через збір коштів з батьків на випускний у дитсадку. Адже скріни переписки у батьківському чаті виклали у соцмережу.

Після цього начальниця відділу освіти Дубна Наталія Іваницька звернулася зі скаргою у поліцію на жителя Дубна Володимира Котяша, який виклав переписку у відкритий доступ зі своїми коментарями. Він зараз перебуває на військовій службі.

Ми також писали, чи заборонять святкувати випускні у дитсадках після цього інциденту.

І в цій публікації міський голова Василь Антонюк заявив, що не підтримує дії начальниці відділу освіти. Пообіцяв, що святкування з розмахом  випускних у дитсадках не буде, і сказав, що вже поспілкувався з цього приводу з керівництвом дитсадків.

На ці публікації відреагувала начальниця відділу освіти Дубна Наталія Іваницька. Вона написала на Вайбер Радіо Трек, що

міський голова Василь Антонюк подав недостовірну інформацію.

 

Мовляв, вона не подавала в суд на Котяша Володимира, а також Василь Антонюк не проводив бесіди із директорами садочків щодо проведення випускних.

Також вона додала:

Міський голова до сьогоднішнього дня не звертався до мене із жодним питанням чи за поясненнями з приводу цих обставин.

 

В суд поки я ні на кого не зверталась, а в поліцію подала заяву про вчинення адмінправопорушення за ст. 173 (хуліганство) та ст. 173-1 (розповсюдження неправдивих чуток) КУпАП на громадянина Володимира Котяша (чи є він адміном якоїсь групи в Фейсбуці я не знаю) та Олександра Майстревича (як виявилось, такого громадянина немає).

 

Ще 1 травня я вжила усіх можливих заходів щодо зʼясування обставин справи та відповідної реакції на них (додаю посилання із офіційного сайту управління освіти).

 

Також начальниця освіти Дубна повідомила, що

просила Володимира Котяша прибрати з соцмережі недостовірну інформацію та образливі вислови в сторону освіти міста Дубна та в її сторону, якщо він не має достовірних доказів поборів та збору коштів за ініціативи вихователів, та до зʼясування нею усіх обставин. Але він цього не зробив. 

За словами Наталії Іваницької, усі ці події свідомо «роздуті» та направлені на підрив її репутації, оскільки ще у 2020 році вона була претендентом на посаду мера Дубна, і перебувала в опозиції до влади міста. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень