Доглядає няня, а заповіт оформлено на Орбакайте. Розповіли, як живе Моїсеєв після двох інсультів (ВІДЕО)

«В артиста досить непогана пенсія» (с)

67-річний російський співак Борис Моїсеєв, у якого було два інсульти, насилу розмовляє, але мислення в нього чітке.

Як повідомляє «Бульвар Гордона», про це в ефірі передачі «Хватит слухов!» розповів журналіст і друг Моїсеєва Артур Гаспарян.


«Його улюблені жінки, до яких він відчуває трепетне ставлення – [російська співачка] Алла Борисівна [Пугачова] і вдова [російського співака] Йосипа Кобзона Неллі», – заявив Гаспарян.

На Ювілеї у Христини Орбакайте. 27 травня ц.р. їй виповнилося 50

Сусідка Моїсеєва Наталія Закашанська в інтерв'ю журналістам каналу повідомила, що за Моїсеєвим доглядає няня.

Харчові продукти й медикаменти артисту приносить його колишній концертний директор Сергій Горох, зазначають у репортажі.

«В артиста досить непогана пенсія і є підтримка друзів. Ми знаємо, що частину спадку він заповів [доньці Пугачової, російській співачці] Крістіні Орбакайте», – заявив в ефірі каналу журналіст Максим Сидоров.

Пугачова, як виглядає, не змінюється

За словами невролога Сергія Дліна, про повернення артиста на сцену не йдеться – йому потрібна тривала реабілітація.

«Є осередок ушкодження, який не дає повністю привести організм до ладу», – зазначив Длін.

Репортаж про життя Моїсеєва починається з 19-ї хвилини відео.

Контекст:

  • У Бориса Моїсеєв 2010 року був перший інсульт, 2015-го – другий. 2020 року російський продюсер Андрій Разін заявив, що співак нічого не пам'ятає, а музичний критик Сергій Сосєдов розповідав, що, коли востаннє бачився з Мойсеєвим, артист уже насилу пересувався.

  • 4 березня 2021 року, у день 67-річчя співака, на його сторінці з'явився свіжий знімок, на якому артист був зображений у компанії друзів. Підписники тоді зазначили, що він має гарний вигляд. У травні Моїсеєв був гостем на ювілеї в Орбакайте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень