Доба боротьби не на користь медиків. На Сарненщині померла жінка

Та зафіксовано чотири нових випадки коронавірусу

У суботу 11 квітня у Сарненському районі зафіксовано 4 нових випадки covid-19. Повідомив очільник Сарненської райлікарні Василь Іванюк. За його словами одна жінка померла:


Сьогодні маємо + 4 підтверджених випадків по коронавірусу, і це сумно. Це жителі м. Сарни, с. Тинне та с. Немовичі.


На жаль, маємо й один летальний випадок, це жінка с. Тинне, яку вчора у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення. Доба боротьби не на користь медиків, на жаль.

Жінка тиждень хворіла, лікувалася в домашніх умовах, зі слів лікарів первинки відмовлялася від госпіталізації в стаціонар.


За повідомленням голови ОДА Віталія Коваля, померлій жінці було 37 років. 


Василь Іванюк закликав громаду не ризикувати здоров’я й звертатися до медиків за допомогою. Також він підтвердив випадок захворювання на коронавірус у голови Сарненської РДА Олександра Кохана, який нині перебуває у повній самоізоляції вдома.
 

Всі наші пацієнти в інфекційному відділенні стабільні, стан середнього ступеня тяжкості, ближче до задовільного. В реанімації троє хворих, стан здоров'я одного пацієнта важкий, він на апаратному диханні. Двох пацієнтів сьогодні виписано, це жителі м. Сарни та с. Немовичі.

Стан здоров'я моїх медичних працівників, що на самоізоляції, задовільний. В однієї колеги, в якої був два дні тому позитивний ПЛР, повторний аналіз виявився негативним, ось так.
У вівторок повторно будемо робити тести для працівників, які працюють у вогнищі, — каже Василь Іванюк.

 

За матеріалами «Медичний вісник»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень