До Рівного на оздоровлення хочуть запросити 50 дітей з зони АТО

30 дітей з Луганської області та 20 з Донецької – саме таку кількість дітей хочуть запросити на оздоровлення на Рівненщину. І, відповідно, на це просять виділити кошти

Це стане частиною виконання обласної програми відпочинку та оздоровлення дітей. Про те, скільки грошей та на що виділять, далі заступник начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Наталія Чигир:

Є можливість виділити 198 тисяч гривень на 50 путівок: це 30 дітей з Луганської області і 20 дітей з Донецької області, щоб в закладах відпочинку нашої області їх оздоровити. Це конкретно 50 путівок під конкретних дітей. Списки нам вже подали.

Також Наталія Чигир внесла пропозицію повернутися до попередньої схеми фінансування путівок для пільгових категорій дітей. Аргументує тим, що частка фінансування батьками виявилася «не підйомною», тому варто повернути повну оплату цих путівок на баланс бюджету області.

Саме таке рішення розглядатиметься на наступній сесії облради, яка, нагадаємо, відбудеться 17 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень