До Рівного їде світова легенда 80-их

Гурт «Boney M» з оригінальною вокалісткою

Івент-агенція «Мегаподія» везе до Рівного легендарну групу «Boney M». Цей гурт вже бував у нашому місті на початку 2000-их, але тоді це був уже не перший, і навіть не другий склад. Цього разу все інакше – з «Boney M» до Рівного їде вокаліста оригінального складу Шейла Боннік.

Шейла народилася на Ямайці. До вісімнадцяти років перебралася до Європи (в Ганновер) для того, щоб спробувати себе ...в танцях. Якось із подругою Мейзі Вільямз Шейла натрапила на оголошення про набір у групу продюсера і музиканта Френка Фаріан. Проби відбулися моментально, в той же день Френк прийняв рішення: дівчата зроблять його проект знаменитим. Так у 1975 році з’явився гурт «Boney M», до першого складу якого увійшли Шейла Боннік, Мейзі Вільямс і Клаудіа Беррі. Втім, через рік Шейла пішла з групи, зосередившись на сольній кар’єрі. Але тепер, через багато років, вона повернулася в «Boney M».

Концерт відбудеться на Мототреці у неділю, 3 червня. Початок о 19.00.

Живий звук!

У Рівному квитки можна придбати: в мережі магазинів "Muzzon", в мережі магазинів техніки Apple "iSpot", у фірмовому магазині "kedoff.net" та у в брендованій палатці на майдані Незалежності.

В Інтернеті квитки продаються на сайті kasa.in.ua.

Довідки за тел: 067 150 13 09

Вартість квитків від 250 до 350 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень