На Рівненщину насуваються 20-градусні морози

Температура знизиться з неділі

Ще завтра буде відносно нехолодно.

Синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, часом з невеликим снігом. Видимість буде добра, вночі і зранку туман. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер північно- східний 7-12 м/с

 

А температура повітря вночі становитиме - 10 - 15, вдень - 6  - 11. У Рівному вдень близько - 10. 

А от у неділю, 25 лютого, температура знизиться до 20-ти градусів.

Вночі рівненські синоптики прогнозують до 15-ти і навіть 20-ти градусів морозу, впродовж дня температура становитиме 10-15 градусів нижче нуля. У Рівному та по області буде хмарна погода з проясненнями. Переважно без опадів. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер очікуємо північно-східний 5-10 м/с. 

А от у 90-му році 25 лютого на Рівненщині зафіксували 16 градусів тепла. Це максимальні показники за увесь час метеоспостережень. Щодо найнижчих температур, то такі були у 1986-му. Ранкова температура у цей день становила 24 градуси морозу.

У понеділок 26 лютого, стане ще холодніше.

Температура повітря вночі знизиться до 18-ми, а подекуди і до 23-х градусів морозу. Вдень становитиме від 10 до 15-ти морозу.

У Рівному та по області синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Переважно без опадів. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

До слова, рекордні показники тепла 26 лютого на Рівненщині зафіксували у 1990-му - 16 градусів вище нуля.

Найхолоднішим за увесь час метеоспостережень цей день на Рівненщині був у 1963-му  – тоді температура знизилася  до 26-ти градусів морозу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень