До уваги водіїв, або Кого змусять перездавати на права

В українському парламенті планують переоформити всі водійські посвідчення до норм ЄС

Про це повідомляє MMR із посиланням на джерело у Верховній Раді.

Як стало відомо, Комітет Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури оголосив про плани переоформити всі водійські посвідчення в Україні.

За словами голови комітету Юлії Клименко, українські водії повинні будуть поновлювати свої посвідчення кожні 10-15 років, а водіям транспортних компаній необхідно буде підтверджувати свої права кожні п’ять років, що відповідає нормам Європейського Союзу.

Нагадаємо, послуга обміну та відновлення посвідчення водія надається на території України у 148 сервісних центрах МВС, у тому числі на деокупованих та прифронтових територіях Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Донецької та Запорізької областей. Крім того, послугу обміну або відновлення посвідчення водія на території України можна замовити онлайн через Електронний кабінет водія.

Джерело «MMR» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень