До України їде зірка серіалу «Breaking Bad»

Актор стане гостем Comic Con Ukraine 2021

Джанкарло Еспозіто в ролі наркобарона Ґуставо Фрінґа в серіалі «Пуститися берега» (Breaking Bad)

Відомий американський актор Джанкарло Еспозіто приїде в Україну на фестиваль Comic Con Ukraine 2021. Ось що повідомили з цього приводу організатори:

Найхаризматичніший серіальний поганець, володар найбільш грізного погляду в усьому Голлівуді й найсмачнішої курочки у штаті Нью-Мексико — неперевершений Джанкарло Еспозіто зустрінеться з нами на Comic Con Ukraine 2021!

Більшості актор відомий за роллю наркобарона Ґуставо Фрінґа в культовому серіалі «Пуститися берега» (Breaking Bad).

4 та 5 вересня Джанкарло Еспозіто проведе QA-сесії на головній сцені фестивалю, спілкуючись з відвідувачами. З актором можна буде сфотографуватися і взяти в нього автограф.

Comic Con Ukraine — наймасштабніший фестиваль коміксів та косплею в Україні. Цього року він відбудеться 4 і 5 вересня в Києві на артзаводі «Платформа». Квиток на один день коштує 450 грн, дводенний – 650 грн, преміальний – 2 000 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень