До продажу наркотиків у Рівному підключили дітей? Ювенальна поліція все заперечує

«Дядя просто купив і пригостив вітамінкою «С»

Фото ілюстративні, не з місця подій

Як ми писали сьогодні, у Рівному до лікарні з підозрою на наркотичне отруєння потрапив першокласник. Подія трапилася вчора. Дитину поклали до обласної лікарні, на місце виїжджали патрульні.

За нашими даними, попередньо було встановлено, що

Упродовж кількох днів невідомий чоловік зустрічався із семирічним потерпілим біля магазину – поруч з його домом.

Чоловік передавав першокласнику «вітамінки», за які пізніше інша невідома парочка давала цій дитині гроші. 

 

Настав день, коли першокласнику запропонували і самому спробувати ту «вітамінку». 

 

Додому хлопчик повернувся у поганому стані – йому було зле і почали проявлятися галюцинації. Батьки викликали швидку.

До лікарні дитина потрапила з підозрою на отруєння наркотиками. Її госпіталізували у реанімацію під нагляд лікарів, але стан його характеризували як «нормальний» і такий, що не становить загрози.

До обласної лікарні вчора дійсно привозили хлопчика з підозрою на незрозуміле отруєння. Це нам підтвердили офіційно. Туди ж були викликані поліцейські

Сьогодні ж ГУНП у Рівненській області опублікувала фактичне заперечення факту – використання дитини у розповсюдженні наркотиків в м. Рівне.

За даними ювенальних поліцейських «шестирічний хлопчик» із благополучної сім’ї уже довший час продавав на вулиці різні товари та їжу, аби збирати гроші для ЗСУ.

 

Зокрема і вчора він хотів продати зарядний пристрій до телефона незнайомому чоловікові, а той настільки розчулився, що пішов до аптеки й купив хлопчику вітамінку «С», від якої дитині і стало зле.

Ось повний текст цього повідомлення ГУНП:

Інформація про отруєння дитини у Рівному наркотичною речовиною не підтвердилась, — ювенальні поліцейські

У мас-медіа шириться новина, що нібито вчора у Рівному невідомий чоловік пригостив хлопчика «вітамінкою», а натомість дитина потрапила до лікарні з наркотичним отруєнням.

Правоохоронці закликають не нагнітати ситуацію та не сіяти паніку: інформація про «вітамінку» з наркотиками, якою пригостили малолітнього рівнянина — ФЕЙК.

 

Ювенальні поліцейські оперативно з’ясували усі обставини — інформація не підтвердилася.

Як розповів поліцейським вітчим,

6-річний рівнянин разом із друзями впродовж певного часу продавали різні предмети та продукти і таким чином збирали кошти для захисників.

 

Цього разу вирішив продати зарядний пристрій до мобільного телефона.

 

Дочекавшись, коли з аптеки вийде чоловік, запропонував йому придбати річ. Той, дізнавшись мету продажу, розчулився, повернувся у заклад фармації та купив «Вітамін С».

Увечері у дитини піднялася температура. Батьки звернулися до лікарів, яким малий потому повідомив, що його пригостили вітамінкою. Втім, вона виявилася несмачною, бо була зі смаком м'яти.

За протоколом медики провели відповідні дослідження: результати щодо наявності в організмі будь-яких наркотичних препаратів — негативні.

Сім’я малолітнього благополучна та виховує ще меншу доньку.

Поліцейські звертаються до ЗМІ та громадськості не поширювати неправдиву інформацію і перевіряти її перед публікацією в офіційних джерелах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень