До пошуків зниклої на Великдень пенсіонерки з Рівненщини залучили Нацгвардію

Пішла святити паску і зникла

Жінку шукають уже не перший день. 2  травня 83-річна мешканка села Певжа колишнього Млинівського району на Рівненщині вирушила з великоднім кошиком до сільської церкви на освячення і дорогою додому зникла. Поліцейські встановили, що востаннє пенсіонерку бачили приблизно о 03:30 на одній з вулиць села. Кілька людей бачили, як вона йшла додому.

До пошуків зниклої жінки долучилися понад 30 поліцейських, рятувальники та місцеві жителі. Однак поки що без результату. Тепер шукати зниклу пенсіонерку почала і Нацгвардія.

Загін нацгвардійців прибув у Певжу з Рівного. Він допомагатиме кінологічній службі поліції вести пошуки пенсіонерки.

Васейко Ганна Федорівна, дата народження - 15.02.1938 року. Була одягнута у довгу куртку синього кольору, чорні валянки та вишневу хустку.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування пенсіонерки, негайно повідомте до поліції за номером телефону 098 957 44 37 або 102.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень