До 9 градусів морозу та сніг: Яким в Україні буде Святвечір

Прогноз погоди на неділю

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Завтра, 24 грудня, в Україні переважатиме погода з мокрим снігом, сильними поривами вітру та невеликими морозами.

На Заході вночі очікується невеликий сніг та хуртовина. Вдень та ввечері буде сніг, мокрий сніг з переходом у дощ, вітер – поривчастий. У Карпатах синоптик Ігор Кібальчич прогнозує помірні снігопади. Температура повітря вночі буде на рівні -1...-6 градусів, вдень -1...+4 градуси. У Карпатах вночі очікується -4...-9, а вдень – 0...-5 градусів.

На Півночі пройде невеликий, подекуди помірний сніг. На дорогах буде ожеледиця, вітер – поривчастий. Температура повітря вночі очікується від -1 до -6 градусів, вдень буде -3...+2.

У Центрі вночі буде без істотних опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди очікується ожеледиця. Вночі синоптик прогнозує від нуля до -5 градусів, а вдень -2...+3.

У південних областях без істотних опадів, лише у Криму місцями очікується мокрий сніг та дощ. Температура повітря вночі становитиме -4…+1 градус, вдень 0…+5.

На Сході місцями пройде невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах подекуди буде ожеледиця. Температура повітря вночі коливатиметься від нуля до -5 градусів, а вдень очікується -4...+1.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень