До 2 мільйонів гривень: скільки беруть за концерт Дорофєєва, Барських, Пивоваров та інші?

Розкрили вартість корпоративів українських зірок

Попри війну українські артисти продовжують заробляють на корпоративах. За виступ, який триває в середньому 45 хвилин, вони отримують чималі гроші.

Стало відомо, скільки беруть за сольні виступи запрошені українські зірки з першого ешелону: Полякова, Барських, Дорофєєва, Білик, Alyona Alyona.

Ірина Білик

Серед тих, кого назвала блогерка, Ірина Білик найменш вибаглива. Її 45-хвилинний виступ коштуватиме замовникам лише 300 тисяч гривень. Попри кругленьку суму з п'ятьма нулями, виявилося, що Білик має дуже скромні запити порівняно з її молодшими колегами.

Alyona Alyona

Знаменита українська реперка оцінює себе приблизно так само, як і Ірина Білик. Alyona Alyona бере за виступ на корпоративі 8 тисяч доларів (це приблизно 295 тисяч гривень або майже ті самі 300 тисяч, що й у Білик).

Артем Пивоваров

Тренер «Голосу країни» бере за свій 45-хвилинний концерт 15 тисяч доларів (на наші гроші це понад 550 тисяч гривень). І все ж, Пивоваров не може похвалитися, що він найдорожчий з українських зірок.

Надя Дорофєєва

Його колега по сцені та тренерському складу у «Голосі країни» бере за виступ такої ж тривалості 20 тисяч доларів, таким чином піднімаючи планку заробітків до 740 тисяч гривень.

Оля Полякова

Ще дорожче за Дорофєєву –  Оля Полякова. Дешевше, ніж за 25 тисяч євро (950 тисяч гривень) зірка співати на корпоративі не погоджується.

Макс Барських

Та навіть і Полякова не може похвалитися таким чудовим «апетитом» як Макс Барських. Він бере за свій 45-хвилинний сольник 50 тисяч євро (1,8 млн гривень).

Проте чи входить до таких «цінників» трансфер - невідомо. Ймовірно, окрім оплати за виступ замовникам потрібно сплачувати дорогу зірки, її проживання та усі умови за райдерами.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень