Для водіїв рівненських тролейбусів зробили нормальні умови (ФОТО)

Приміщення капітально відремонтували

Водіям тролейбусів Рівного оновили побутові умови у їхньому приміщенні біля кінцевої зупинки.

Нагадаємо, що диспетчерська та інші приміщення, зокрема й для керманичів «рогатих» та персоналу, базуються біля зупинки «Мототрек» на вулиці Курчатова. Про це повідомляють на сторінці Рівнеради у фейсбук.

Проінспектував капітально відремонтоване приміщення рівненський міський голова Володимир Хомко. Ось що йому розповів директор КП «Рівнеатотранс» Валентин Ткачук:

Ремонт приміщень, сучасної диспетчерської із обладнанням та системою «Dozor», яке відповідає вимогам сьогодення, санвузлів, кімнат відпочинку, їдальні, території з альтанками виконано власними силами.

Наразі водії та кондуктори тролейбусів мають комфортні умови для відпочинку, адже тут сходиться декілька маршрутів, крім того, у зв’язку з карантинними заходами на кінцевій зупинці проводиться й дезінфекція та прибирання транспорту.

Нагадаємо, що в останні роки підприємство виведене з фінансової кризи, стабілізувалося та підвищилась ефективність роботи колективу, пише Рівненська міська рада.

[media=181539][media=181538]

Відкрили багато нових тролейбусних маршрутів, що посприяло збільшенню доходів підприємства. Проведено реконструкцію і модернізацію ділянок контактної кабельної мережі.

Оновлюється і збільшується парк тролейбусів. Це дає можливість відкривати нові додаткові маршрути для зручності мешканців та гостей міста.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень