Для ОСББ готують нові умови оплати комунальних послуг

Депутати Рівнеради затвердять доопрацьовану «Муніципальну програму сталого розвитку міста»

Це питання розглянули під час засідання бюджетної комісії. А детальніше про зміни в програмі співфінансування розповідає голова бюджетної комісії Сергій Паладійчук:

– Зміни, які передбачаються, вони збільшують верхню межу можливого об'єму фінансування. Це, зокрема, ми, враховуючи інфляцію та ситуацію із подорожчанням будівельних матеріалів, робіт/послуг, погодились на те, щоб верхню межу поставити в 500 000 гривень. Це не означає, що всі об'єкти будуть саме такої величини, але таким чином ми розширюємо можливості ОСББ для реалізації власних об'єктів.

Крім цього, члени бюджетної комісії проголосували за те, щоб у програмі рівняни отримували фінансову допомогу від міста у відсотках: якщо ОСББ бере участь вперше, то місто заплатить 80 % від суми, якщо вдруге – вже 75 %. Втретє і більше – 70 %. Нагадаємо, в муніципальній програмі сталого розвитку Рівного можуть взяти участь усі громади: ОСББ, ЖБК, громадські організації, заклади освіти, здоров’я, культури та спорту міста. Співфінансування здійснюється за рахунок міської влади, громади та спонсорів. А рішення щодо затвердження програми прийматимуть під час наступного засідання сесії міськради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень