Для обдарованих дітей на Рівненщині запрацювали літні школи

Юні науковці розпочали навчання

На Рівненщині розпочали роботу три профільні літні школи для обдарованої молоді області: «Релігієзнавство, історія релігії», «Соціально-економічні дослідження» та «Філологія».

Навчання відбувається на базі дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Електронік-Рівне».

У рамках функціонування шкіл проводитимуть лекції, на які запрошують науковців рівненських та столичних ВУЗів, а також тематичні екскурсії. По закінченню навчання, МАНівці виконають практичні завдання.

Так, старшокласники-економісти вже побували у Львові. Там учні ознайомилися з роботою Інституту міста та відвідали стадіон «Арена Львів». Передусім їх цікавили економічні аспекти діяльності міста та, зокрема, стадіону.

МАНівці-релігіознавці побували у храмах Рівненщини та Тернопільщини. А юні філологи провели дослідження у Кременці та Почаєві - відвідали музеї та дізналися особливості мистецтва і фольклору.

Для обдарованих школярів організатори ще запланували відвідини НУ «Острозька академія» та ознайомлення з роботою виробничих підприємств.

Організаторами шкіл виступили управління освіти і науки Рівненської ОДА та Рівненська Мала академія наук учнівської молоді - відповідно до Обласної програми підтримки молоді на 2016–2020 роки.

ДЖЕРЕЛО: Рівненська ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень