Для найпопулярнішої школи Рівного обрали нового директора: Хто вплинув на рішення? (ФОТО)

Конкурсу на посаду очільника закладу не було

Для найбільшої школи Рівного обрали нового керівника. Близько 20 років ліцей №12  очолювала Вікторія Лагодюк, а у вересні вона звільнилася у зв’язку з сімейними обставинами. Про це ми писали тут:

Одна з найпотужніших шкіл Рівного залишилася без директора

Прозорий конкурс на посаду нового очільника ліцею через воєнний стан не проводили – все вирішило міське управління освіти. Новою директоркою стала не представниця колективу, а нова людина — Тетяна Луцюк, яка раніше працювала завучем в 11-му ліцеї.

Тетяна Луцюк

Таке рішення прийняли відповідно до Закону про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану, повідомив начальник міського управління освіти Богдан Турович:

- Тетяна Валеріївна має 23 роки педагогічного стажу. За фахом – вчитель фізики.

 

Раніше працювала заступником директора ліцеїв №11 та №15. Прогресивна молода вчителька, тому впав на неї вибір.

Зауважимо, що це вже третій заклад Рівного, де під час війни обирали директорів. У керівниці ліцею «Гармонія» Галини Пучко закінчився контракт, тож з нею продовжили договір. А у ліцеї №19 посаду директора посіла заступниця.

Ймовірно, у призначенні директора 12-го ліцею не обійшлося без політичного впливу, адже Тетяна Луцюк у 2020 році балотувалася до Рівнеради від партії «Рівне разом».

Зокрема, вона була у списку кандидатів у міські депутати в окрузі №1.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень