Для чого потрібно заново встановлювати додатки, якими ви найчастіше користуєтеся

Інколи робити це дуже корисно

Якщо на iPhone додатки здебільшого працюють добре роками, то на Android варто періодично програми перевстановлювати заново. Особливо ті, якими ви користуєтеся найчастіше.

Достатньо зберегти потрібні дані, видалити програму та встановити її знову.

На це є декілька причин:

Чим більше оновлень отримує програма, тим більший ризик некоректної установки апдейтів. Що, своєю чергою, може призвести до уповільнення роботи додатка. А ось якщо встановити «чисту» програму з магазину, то вона буде з останньою версією. Менше помилок – стабільніша робота

З часом програми накопичують масу даних в операційній системі. Так, можна очистити дані та кеш через налаштування, але не завжди це допомагає. Все одно програма залишає свої сліди у сховищі операційної системи. Дані накопичуються – додаток гальмує.

Наприклад, якщо у будь-якому месенджері у вас перестали з’являтися повідомлення, навіть якщо ви очистите кеш та дані, проблема може не зникнути.

 

У такому разі допоможе банальна переустановка застосунку.

Перезавантаження додатків на смартфоні допоможе усунути різні помилки та зависання. Якщо у вас є проблеми з будь-яким софтом, то рекомендуємо таке:

  • Для початку просто перезавантажте девайс.
  • Якщо перезавантаження не допомогло, йдемо в налаштування програм та очищаємо кеш проблемної програми.
  • Якщо не допоміг попередній пункт, зберігаємо потрібну інформацію та очищаємо всі дані програми. Робиться це також через налаштування;
  • Якщо вищезазначені маніпуляції не усунули проблему, то зберігаємо потрібні дані, видаляємо програми та ставимо їх знову.

Нюанс

Деякі програми можуть бути відсутні в офіційному магазині Play Market, наприклад, банківські. У цьому випадку потрібно завантажити .apk файл із офіційного сайту організації. 

Будьте обережні – обов’язково перевіряйте URL-адресу сайту, з якої завантажуєте програму, адже подібним можуть скористатися зловмисники та підсунути вам шкідливу програму.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень