Для чого господині за часів СРСР замочували м’ясо в цукровій воді: кулінарний лайфхак, про який мало хто знає

Це працює

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Як швидко й правильно розморозити м'ясо за допомогою цукрової води

Влийте в каструлю 1,5 л води. Підігрійте її до 40 градусів. Всипте 3 ст.лож. цукру й ретельно перемішайте, щоб він розчинився. Тепер дістаньте з морозилки замерзлий шматок й опустіть у цукрову воду.

За 10 хвилин дістаньте й дочекайтеся, поки м’ясо розм’якне. Після таких дій процес розморожування піде набагато швидше. До того ж страва, приготовлена з цього м’ясця набуде пікантного смаку.

Як швидко й правильно розморозити м'ясо за допомогою солі

Цей спосіб прискорювання розморожування ще простіший. Діставши шмат м’яса з морозилки та витягнувши його з пакета, гарненько натріть зусібіч сіллю. Залиште на 20 хвилин. Сіль змивати не потрібно. Можете готувати м’ясо так. Тільки, звісно ж, страву більше не соліть.

Як швидко й правильно розморозити м'ясо за допомогою розчину оцту

Діставши м’ясо з морозилки, не виймайте його з поліетилену. Покладіть у миску. Влийте оцет, розбавлений наполовину водою. Залиште, щоб розморожувалося. Оцет має властивість замерзати за температури 20 градусів нижче нуля.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень