Дізнайтесь, який магічний дар ви отримали в день свого народження

Збігів не існує, все відбувається з якоюсь метою

З точки зору нумерології дата вашого народження – не випадковий набір цифр. Вона свідчить про чарівний дар, який ви отримали, коли прийшли в цей світ.

І про який, до речі, можете навіть не підозрювати.

Не має значення, вірите ви в це, чи ні. Навіть, якщо ви ніколи не намагалися вирахувати цю інформацію – ваш дар завжди з вами. Отже, щоб обчислити свій чарівний дар, зробіть наступне:

Додайте цифри дати свого народження: день, місяць, рік. Підсумуйте, поки не отримаєте одну цифру.

Наприклад, якщо ви народилися 1 серпня 1978 року, розрахунки будуть наступними:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3 + 4 = 7.

Як ви переконаєтеся незабаром, отримане число має величезне значення. На основі отриманих знань ви дізнаєтеся про те, про що навіть не підозрювали.

Цифра 1. Чари

Якщо ви отримали в результаті обчислень цифру «1», то знайте, що ця цифра означає Створення, Творіння.

Вважається, що під цим числом народжуються люди з найпотужнішими магічними здібностями. У них існує ключ до царства магії.

А ще у таких людей – неймовірна воля. Але повинні попередити вас: намагайтеся не маніпулювати і не використовувати свій дар для того, щоб контролювати всіх і все навколо.

Ваш Дар: Волевиявлення і Відвага

Цифра 2. Емпатія

Ви дуже чутливі до енергії, яка нас оточує. Набагато більше, ніж інші люди. Ось чому ви вже з раннього дитинства вмієте відчувати і розуміти інших людей. Та вмієте співпереживати і співчувати.

Ваш магічний дар знаходиться в серці, хочете ви цього чи ні. А також – в «третьому оці».

Ви можете використовувати цей дар для того, щоб полегшувати біль інших людей. Також – для швидкого відновлення своєї енергії, коли «заземлюєтесь» і встановлюєте контакт з природою.

Ваш Дар: Мрії й Інтуїція

Цифра 3. Триликий Місяць

Ця цифра символізує три фази Місяця. Ви є «інструментом і провідником» Триєдиної Богині. Про цю Богиню написано в трактаті англійського письменника Роберта Грейвса «Біла богиня». Згідно з уявленнями Грейвса, Триєдина богиня (сам він називав її «Білою Богинею Народження, Любові і Смерті») вшановується в формах «діви», «матері» і «старої», які відповідають трьом стадіям жіночого життя і трьом фаз Місяця: молода, повна і спадна.

Тому в вас одночасно присутня сила творіння і сила руйнування. У народі часто кажуть: «Будь обережний зі своїми бажаннями». То знайте – це про вас. Річ у тому, що всі ваші думки і бажання легко можуть втілитися в реальність.

Ваш Дар: Створення і Руйнування

Цифра 4. Менталіст

Цифра «чотири» символізує 4 елементи нашої Землі: Вогонь, Воду, Повітря і Землю. Ваша сутність знаходиться в ідеальному балансі з усіма цими 4 стихіями, тому ви дуже раціональні й дуже розумні.

Оскільки ви постійно черпаєте енергію цих стихій, на вас дуже важко накласти прокляття. Вся річ у тому, що Вогонь, Вода, Земля і Повітря створюють навколо вас свого роду особливе магічне поле, яке відбиває будь-який негатив.

Ваш Дар: Ментальна магія

Цифра 5. Спіритуаліст

Цифра «5» символізує п’ятий елемент – Дух (Ефір, як його називали в давньогрецькій магії). Народжені під цією цифрою, знаходяться в постійному контакті з духовним царством. Вони легко можуть викликати сили з потойбічного світу і спілкуватися з ними.

Ось чому такі люди можуть бути відмінними спіритуалістами. Адже ними керує «п’ятий елемент» – Дух!

Ваш Дар: Контакт з духами й Магія Предків

Номер 6. Учень Сонця

Цифра 6 символізує Сонце і все, що з ним пов’язано. Отже, ви володієте потужним потоком енергії всередині. Ваш магічний Дар бере свій початок від Сонця. А значить ви – практично всемогутні.

Ви – цілитель і лідер. Але не забувайте про те, що велика сила – це також величезна відповідальність. Намагайтеся не переборщувати зі своїм даром і не використовувати його на шкоду іншим людям.

Ваш Дар: Ритуальна Магія і Зцілення

Номер 7. Учень Місяця

Цифра 7 символізує Місяць і всю його магію. Ваш магічний дар – це чиста і неприборкана магія Місяця.

Вам навіть не треба нічого читати або дізнаватися про ритуальну магію – ви наче з народження знаєте, що і як робити. І все виходить легко і віртуозно. Цей дар імпровізації пов’язаний з інтуїцією, яка дуже сильно розвинена у вас.

Ще один дар – це те, що ваші мрії, як правило, мають пророчий характер. Як тільки ви про щось починаєте мріяти – це негайно виконується. Якщо ви з розумом і мудрістю будете користуватися своїм даром, то зможете творити чудеса!

Ваш Дар: Бачення і Віщі Мрії

Цифра 8. Традиційне чаклунство

Цифра 8 вважається однією з найбільш магічних. Якщо ваш день народження пов’язаний з «8», то ви володієте величезною магічною силою.

У вас всередині «вбудований» своєрідний компас, і ви точно знаєте, що правильно, а що – ні.

Ваш Дар: Енергетичні Маніпуляції і Алхімія

Цифра 9. Шаман

Остання цифра зі списку символізує об’єднання всього перерахованого вище. Це ворота, де все закінчується і починається знову. Ось чому ви бачите речі, як ніхто інший.

Ви артистична і творча натура, тому бачите світ і людей «нестандартно» – з різних фокусів і перспектив. А значить ви можете лікувати і зцілювати.

Оскільки ця цифра символізує смерть і відродження, то ви відчуваєте привидів і духів. Тому можете виходити за межі звичного світу і людських можливостей, як це роблять всі шамани.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень