«Дивиться і тихенько плаче»: фото братів з Рівного облетіло всю Україну (ФОТО)

Без сліз неможливо дивитися

Мережу вразила фотографія дитини, яка плакала біля стели пам'яті з фотографією старшого брата, який загинув на війні. Єгору Мусі з Рівного, яке віддав життя за Україну, було лише 19 років.

Маленький хлопчик сів на бруківку перед фотографією Героя й поклав голову на коліна, затулившись руками. Відповідну світлину поширили в соціальних мережах.

— Так молодший брат приходить до старшого брата, якому було 19 років! І він сидить, дивиться і просто тихенько плаче, – підписав сумний кадр один з Instagram-акаунтів.

 

Єгор Муха з позивним «Грін» народився у Рівному. Він служив у складі легендарного батальйону «Вовки Да Вінчі» та загинув у боях під Бахмутом Донецької області, в районі селища Хромове.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень