Дівчинка з Рівного обрізала і продала волосся заради хворої дитини (ФОТО)

Його викупили за кілька тисяч гривень

Обрізати понад пів метра волосся, аби допомогти онкохворій Катрусі, вчора наважилася 8-річна Вікторія Романюк.

Більше про чуйну третьокласницю розповіла керівниця благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар'яна Рева:

Пост великої подяки!

Багато-багато слів подяки висловлюємо Вікторії Романюк та її батькам. Ця неймовірна 8-річна дівчинка обрізала своє довжелезне волосся, щоб допомогти онкохворій дівчинці Катрусі Дорошко.

До нас приблизно раз на місяць дзвонять жінки і запитують про те, як можна віддати своє волосся на перуки для онкохворих діток. Але як правило, люди хочуть, щоб саме з їхнього волосся зробили перуку для конкретної дівчинки. Це технічно дуже складно, бо таке виготовлення займає багато часу, а дівчинка може хотіти інший колір волосся, та й як правило дівчатка з онкогематології не носять перуки. За понад 10 років з того часу, що ми провідуємо дітей в онкогематології, знаємо лише двох дівчаток, які носили перуки. Інші використовували їх лише на фотосесіях і казали, що у перуках незручно і спекотно.

Отож, Вікторія прислухалась до наших порад і обрала ідеальний варіант - продати своє волосся, а кошти передати на ліки для конкретної дитини.

Ми дуже хвилювалися у перукарні. Адже позбутись такого довжелезного прекрасного волосся - це справді великий вчинок. Коса Вікторії закінчувалась на рівні нижнього краю спідниці і становила понад 75 см.

Всього дівчинка продала 55 см волосся і за це отримала 3900 грн, які відразу переказали на рахунок благодійного фонду «Скарбниця Надії» для Катрусі Дорошко.

Крім того, Вікторія приготувала для Каті малюнок і власноруч зроблений браслет.

З перукарні ми поїхали знайомитися з Катею. Дівчинка вже півтора року майже постійно лежить в онкогематології і проходить дуже важке лікування від раку крові.

Нарешті лікування наближається до завершення і зараз Каті особливо потрібна підтримка як моральна, так і матеріальна.

Дякуємо Вікторії та її батькам за допомогу!

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень